Söndag.

Denna söndag börjar lida mot sitt slut och jag är super trött. Har vart med Josefin idag vi åt frukost på ihop och sen åkte vi hem till mig för att bara sitta ute i solen och ta det lugnt. Vi funderar starkt på att ta någon liten resa någonstans, som typ en spa resa skulle vara rikitgt skönt. I fredags så hämtade jag Ryder från hennes playdate sen skulle hon och jag äta på en resturang och när vi går från bilen till resturangen går Michael Rapaport förbi mig ville bara vända mig om och fråga efter en bild!



Imorgon klockan tio har jag mitt sista pass med min PT han är super duktig och jag önskar att jag hade råd med fler pass men det är riktigt dyrt. Men jag har lärt mig massor och jag tror att jag ska klara av det här själv nu. Älskar gymmet som jag går på det finns massor av saker man kan göra, som att simma några längder i poolen gå på zumba eller body pump sen har dom alla möljiga olika maskiner.
Nu ska jag sova så jag orkar ge allt imorgon på träningen.

Måndag.

Idag regnar det, riktgt segt när man är van med strålande sol. Förra veckan hände det inte mycket jag hade ett au pair möte och vi åkte skridskor var jävligt kul och så har jag vart med josefin och så har jag shoppat. Idag åkte jag till skridskocentret för att skriva in flickorna för att lära sig att åka skridskor för dom älskade det igår. Efter det åkte jag till 24 h fitness för att köpa mig ett gymkort och det gick toppen jag köpte tre lektioner med en PT också så nu jävlar ska jag vara jävligt snygg och smal när jag kommer hem till sverige. Måste berätta om mitt bästa köp den här veckan! Jag gick in på the body shop för att köpa ett solpuder och då fick man köpa tre smink saker för 10 dollar så jag köpte en kaki borste till pudret och en ruoge sen när jag kommer fram till kassan berättar hon för mig att jag får välja en grej för 10 dollar för att jag just haft min födelsedag (är medlem i deras klubb) så jag valde ett duo body butter. Sen när jag skulle betalla så kosta allt 11 dollar! det är liksom 77 kronor helt sjuk och när jag kom hem räkna jag vad allt skulle ha kostat om jag köpte det till orginal pris så skulle det kosta 65 dollar snacka om bra köp!





20 år!

Folk började skriva grattis till mig igår på facebook och då hade jag inte fyllt än här men i sverige hade jag gjort det. Så det måste ju betyda att jag fyller lite extra länge nu när jag bor här, lite små kul. Har inte hunnit gjort något speciellt nu på morgonen mer än att pratat med mamma, mats, pappa och august på skype. August spela gitarr och sjöng ja må hon leva för mig så gulligt av honom. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta flickorna i skolan.


I usa har dom ju allt så varför skulle jag inte kunna hitta denna tårta att ha på min dag.

Cake pops.

Idag för första gången gjorde jag och tjejerna cake pops. Blev riktigt nöjd och tjejerna älskade att göra dom och att äta dom. Dom är så söta att kolla på och jag ska nog fortsätta att göra dom och kolla om jag hitta lite fler roliga saker man kan ha på dom.


Fick detta av barnens pappa i julklapp och där i fanns nästan allt vi behövde.


Alla dom här gjorde flickorna till deras lärare och mammor.


Detta var min första cake pop ever, är riktigt nöjd med den!


Här är några av dom andra jag gjorde, inte riktigt lika nöjd med dom som jag är med den första.

Måndag.

Imorgon fyller jag 20år! Känns lite konstig att fylla 20 när jag är här då ingenting förändras jag får ju fortfarande inte köpa någon alkohol eller gå på krogen här. I lördags var jag med en ny au pair i venice beach det var så jävla fint där och massa roligt folk.


UCLA.

Idag hade jag min första fotograf lektion på ucla, den var riktigt rolig. Vi gjorde inte så mycket men lektionen var i tre timmar. Våran lärare visade oss massa bilder han tagit och vi fick berätta lite om oss själva, och han undra om jag bara hade massa snö på mina bilder den lilla skojjaren. Nu på lördag ska vi ha en photoshoot ska bli riktigt roligt! Och det känns jävligt coolt att jag kan sätta på mitt cv sen att jag har pluggat en kurs på ucla, så måste gå in i deras shop och köpa mig en ucla hoddie också. Klockan börjar bli mycket så nu är det dax att hoppa i säng. Bye




Längesen.

Har vart lite seg på att skriva denna vecka men ska bli lite bättre. Lovisa åkte hem i måndags och sen dess har jag jobbat tagit lite kvälls promenader och sett solen gå ner och köpt mig ett par reebok easytone. Älskar dom och jag gav 250 kr för dom inte illa pinkat. Såg att dom hade rea på nelly.se där man fick köpa dom för 800 så jag känner att jag har gjort ett bra köp. Idag var jag och josefin på IKEA köpte lite små grejer, som ljus och lite förvarings lådor och så köpte vi biljetter till deras påskbord dom ska ha i mars! Va lite sur för att jag missa julbordet men nu gör det inget längre.


-Mina nya skor.


-Fina L.A


Bilderna säger allt.

Här kommer en massa bilder på vad jag Lovisa och Josefin har gjort dom senaste dagarna.


































RSS 2.0