Historisk händelse!

Idag hände det, idag var dagen med stort D. Jag Elin Ingrid Wing såg min första kändis här i Los Angeles!
Och nu ska ni få höra det var inte vem som helst, det var: Hamish Linklater.. Förstår att ni tänker (vem fan är det?) Men om jag då säger att han är med i The New Adventures of Old Christine som går på femman hemma, så kanske poletten trillar ner. Visar en bild iaf!

-Så här ser han ut i serien.


- Men så här såg han ut när jag såg honom.

Ryder 4år!

Idag fyller lilla Ryder 4år och det ska firas med bowling party i hollywood! Av mig fick hon ett barbie par som ska gifta sig och två små tärnor till. Igår tog jag en lite trip in till oldpasadena för att shoppa lite och hittade ett par ray ban solglasöngon, en ny klänning och ett par ballernia skor från stive madden.


Swarovski.


-En ny berlock till mina thomas sabo armband.

Nytt.

Gissa vad köpte idag när det är Blackfriday!


Thanksgiving.

Igår var det Thanksgiving här och det är nästan större än julen. Alla samlas hemma hos någon för att äta en massa mat och för att säga vad dom är "thankful for". Vi var hemma hos några vänner till familjen, det var ganska kul men riktigt segt.

All mat!






Familjen vi var hos hade världens finaste utsikt över downtown!


11-11-23

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut, och idag har jag vart ledig så jag tog en runda runt vårat område och kollade lite. Asså fyfan vilka jävla hus endel har! Stora som slott och trädgårdar som fotbollsplaner.
Som detta:


Fast några har supersöta hus som det här:


Och så älskar jag den exotiska känslan man får när man går runt av alla palmer!

Sjukling.

Igår ringde min mobil vid sex på morgonen, då fick jag veta att min yngsta lilla flicka var magsjuk. Så det var bara att sätta sig i bilen och hämta den lilla tösen. Under dagen låg vi bara och kollade på alla olika barnkanaler som finns här, inte det roligaste kanske men det dög. Nu ska jag ge mig ut och gå en sväng måste kolla in området lite.

STEVE MADDEN

Idag gick jag upp vid åtta för att fixa frukost till mina små flickor. Vid elva kom deras mor och hämta dom, så då åkte jag till köpcentrumet som ligger här i området. Skulle ju bara köpa nya skor och jeans men det blev lite fler saker.



1. Skor från Steve madden.
2. Två baslinnen från Forever21.
3. Två Jeans från H&M.
4. Två bhar från Victoria's secret.
5. Stickad tröja från Forever21.
6. Mobilskal med blommor på.
7. Spetströja från Forever 21.
8. Halsband i silver.

Körkort i Kalifornien.

Den här dagen har vart så lång. Gick upp vid halv sju för att åka till Pasadina där jag hade bokat tid för att göra mitt skrivtest, så jag får ta körkort här i kalifornien. Och jag klara det! fast på andra försöket, för här har man tre chanser på sig innan man måste boka en ny tid och betala igen. Och det kostar 200 svenska kronar att ta körkortet, det är lite annat än dom tusenlapparna jag la ut på mitt hemma i sverige. Imorgon blir det nog att åka och shoppa lite måste köpa ett par nya svarta jeans och ett par nya skor.

 

11-11-15

Lite seg på att skriva här men nu kommer en lite uppdatering.

Var på mitt första aupair möte i lördags, och det var rikitgt kul massa härliga tjejer. Men den dan slutade med att jag körde vilse i två timmar innan jag hitta hem. Så den dan var både bra och dålig. Haha kan medela att vi köpte en GPS till idag så att den lilla incidenten inte ska upprepas.

I söndags tog vi en trip till något ställe där det fanns massa olika museum, om typ massa olika djur som fanns förritiden. Haha låter helt segt men jag ska fråga min hostmamma vad det hette.

Sen på kvällen när vi åkte för att handla hitta jag denna teckning inne på Trader Joe's:



Det finns pojkar som heter August i USA med! haha


Mina nya baksaker.


- Muffins formar med tre olika motiv.
- Sprits och spritshuvud.
- Rosa glitter strössel.
- Silver spray som glittrar.
- Formar man kan göra små prinsesskoronor i.
- Muffins form med spetskanter.

Köpte allt detta för 150 svenska kronor, kommer definitivt besöka den affären igen.

11-11-11

Den här dagen har vart riktgt lång, och vi har haft massor att göra. Köra Finlye på playdate och Ryder skulle vi ta till lekparken, sen skulle det fixas lunch samtidigt som vi skulle köra Ryder på hennes gymnastik, som hon inte ville åka till. Men dagen har gått ganska bra, även om det var Veterans Day och alla var lediga och nästan alla affärer var stängda. Vid sju när jag och Andrea sluta jobba åkte vi till en pyssel/bak affär och det var typ himlen!! Jag ville verkligen gå loss där inne men jag köpte inte så mycket, för jag har inte så stor användning av det just nu. Men ska visa imorgon vad jag köpte när jag tagit kort på det.

Torsdag.

Idag har vi hängt lite i köpcentrumet som ligger här ganska nära och jag blir lika förvånad för varje gång vi åker dit hur mycket bra affärer det kan ligga på ett och samma ställe. Men mamma jag lovar att jag ska spara lite på pengarna. Men jag kunde inte låta bli att köpa detta:






Onsdag.

Idag har det inte hänt så mycket. Har vart nere i Hollywood och kollat lite och ätit lunch, sen har vi bara hängt med barnen.





Plånboken.

Igår kom min älskade plånbok hit med ett bud, lilla klantiga jag hade glömt den på bussen när vi åkte från New york förra torsdagen men som tur var hade dom på cc hittat den. Det hände inte så mycket igår hämtade ungarna efter skolan med Andrea sen åkte vi hem med dom till deras mamma och där åt vi middag och sen skulle flickorna sova. Idag ska vi strosa runt lite i hollywood, ska bli kul!


Hollywood.

Idag gick jag och Andrea till Hollywoodskylten. Det tog sin lilla tid att gå dit men det var lätt värt det! Dom höll på att spela in någon film där vet inte riktigt vilken för såg bara ett stort tält och massa filmkameror riktigt coolt.

 






Söndag.

Igår vakna jag klockan åtta av att mina söta små flickor knacka på dörren och ville att jag skulle gå upp men vi låg här i sängen istället, så prata jag och ryder med finly och andrea på skype som var där nere. Det gillade flickorna massor. Sen åt jag frukost och efter det åkte jag och andrea till ett köpcentrum som inte ligger så långt här ifrån och dom hade allt det var riktigt skönt att man kan åka dit om man behöver något. Sen på kvällen var vi på födelsegasfest för Jamie, vi var inte där så länge för flickorna har ju skola idag så dom måste sova tidigt. Idag ska vi nog åka ner till Hollywood och kolla lite ska bli skit kul!


-Köpte ett par byxor från forever21 och litre smycken sen massa bra att ha saker.

L.A

Nu är jag i L.A och ligger i min säng. Har fått träffat flickorna idag och dom är hur gulliga som helst så det här ska nog gå bra. Idag har vi vart i chinatown och det var hur coolt som helst! där vi öven åt lunch och det var riktigt gott. Efter det föjde jag med Jamie för att handla så jag fick välja vad jag ville köpa hem och så hon kunde visa mig vad jag ska köpa sen när jag ska handla och allt ska vara organiskt det är riktigt bra för här i usa får man stoppa vad man vill i maten och det är ju inte så bra. Nu har det fixat sig med bilderna så jag lägger upp alla från skolan och resan hit.


- På planet till munchen.


-Frukosten på skolan första dan. ( socker kick.se )

image description
-Lunchen första dan som var skit äcklig.

image description
-Marika utanför där vi bodde.

Har alla andra bilder på min kamera men när jag får tid imorgon så kommer dom komma upp.

New york

Är på skolan nu som vi ska vara på tills på fredag då jag får åka till min familj i L.A. Här på skolan har vi lärt oss hur amerikanska barn fungerar är ganska kul faktiskt och läraren är skitbra! Tänkte visa lite bilder från dom senaste dagarna. Men det funkar tydligen inte:p


RSS 2.0