Will ferrell.

Wills barn går på mina flickors skola så i torsdags när jag hade med min pappa och Ylwa när jag skulle hämta dom små liven sprang jag nästan in i honom. Jag har hämtat flickorna nästan varje dag i fem månader nu och aldrig träffat honom men nu hände det. Prata lite med min host mamma om hur det går till när man säker in till en privat skola och då berätta hon att Victoria och David beckham har sökt till den skolan flickorna går på men blev nekade och samma för Heidi klum. Men jag förstår skolan vem vill ha massa paparazzis hänga utanför grindarna.


Pappa och Ylwa del 2.

Dag 4 började med att vi åkte till ett slott som heter Hearst castle och ägs av familjen Hearst och dom äger också cosmopolitan, bazar och många fler tidningar och företag. Gubben som började bygga slottet eller mansion som dom kallar det hade 40.000 anstälda i sina företag. Det går inte riktigt att förklara hur mansionet såg ut bilderna talar för sig själva..




Nu vet man hur stor pool man ska sikta på iaf ;)

Hearst vänner och kändisar fick inbjudningar att spendera några dagar på mansionet men det fanns ingen dag du var tvungen att åka hem man fick stanna så länge man ville. Gubben tyckte att det var så kul med djur så han byggde ett eget zoo uppe vid huset där han hade djur från hela världen och det finns fortfarande zebror kvar på hans mark som springer runt med korna.

Denna natten spenderade vi i Solvang som är en dansk stad men den ligger i Usa man undrade lite vart man kommit när man var där.




Dag 5 hade vi bara tre timmar kvar hem till L.A så vi åkte till Santa barbara, Malibu och Santa monica piren innan vi åkte hem. Det har vart så kul att pappa och Ylwa har vart här för nu har jag fått sett saker jag annars aldrig skulle ha kollat på. Det bästa med resan var att åka till Alcatraz och att få åka high way one, den vägen är så otroligt fin. Men det absolut bästa var att jag fick göra det med min kära pappa och Ylwa!


Pappa och Ylwa del 1.

Jag har haft det så sjukt bra när min far och Ylwa har vart här hos mig i L.A. Förra fredagen satte jag mig på planet för att åka ner till san francisco, där Lovisa plocka up mig och vi åkte hem till henne. Efter en massa mysande där körde hon mig till hotellet där min far och Ylwa var. Där blev det en massa prat om deras las vegas resa och allt dom gjort. Vi gick runt och kollade i san francisco och jävlar vad mycket backar dom har! Det var meningen att jag och Lovisa skulle festa med hennes vänner i san francisco men jag min klant rammla när jag gick ner för en sten trappa på hotelet så det resulterade i ett fetingstort blåmärke på röven och att jag inte kunde gå typ. Dag 2 åkte vi ut till Alcatraz och det var så bra vill åka dit igen! Man fick som en mp3 spelare runt halsen sen fick man lyssna på en story om dom som vart på fängelset, riktigt värt att åka dit.
Dag 3 börja den långa bilresan till L.A vi åkte highway one och den vägen var så vacker, vid sex tiden tog vi in på ett fint hotell som låg precis vid havet.



Fick ett hjärta på min biljett av killen i in chekningen.





Och detta blev bara värre och värre..

Alcatraz.

Detta såg man utmed highway one.



Bästa Pappa!

Cirque du soleil.

Tänkte ge er ett litet tips på något ni måste göra om ni åker till usa och cirque du soleil är i den staden ni just är i. Ni måste köpa biljetter och kolla på dom! Haha. Vi kolla på dom två dagar efter jul och dom är helt sjukt bra. Den showen vi såg hette Iris och handlar om filmens historia kan man säga det var så bra att jag inte ville att det skulle sluta. Ibland när man är och kollar på cirkus kan det bli lite långtråkigt men det hände saker helatiden och allt hade en historia bakom sig. Kolla på dom om ni får chansen!




- När hon snurrade sin kjol så visade den en film.

 
Bilderna är tagna från google.

Santa barbara.

Denna helg har vart så rolig och händelserik. Det började med att Lovisa, Anna, Calle och Nicklas kom hem hit till mig för att hämta upp mig. Sen åkte vi vidare till Beverly Hills för att kolla in en massa kändisars hus och Hollywood skylten. Mot kvällen åkte vi till Santa barbara och Killarnas lägenhet, där vi hade en riktigt skön hemma kväll med dricka och en massa skratt och vi somnade inte förens klockan fem på morgonen. Och idag när vi vakna drog vi ner till stranden där vi spela volleyboll och körde frisbee. När vi gick ut på piren för att köpa glass såg vi sjölejon, pelikaner och delfiner! det var så sjukt har aldrig sett vilda delfiner i havet förut, riktigt häftigt. Och det är inte varje dag man spenderar en helg med fyra sköna personer från Katrineholm i Usa, riktigt roligt!

RSS 2.0