Släktmiddag.

Igår hade jag fixat en släktmiddag hemma hos min faster vi åt revbensspjäll och massa tillbehör sen blev det en USA tårta och en cheesecake till efterrätt. Och så fick jag massa fina presenter bl.a. En massa dollar, Bingo rimérs bok, Elsas hemligheter, örhängen, två nya berlocker till mitt Thomas Sabo armband och ett kuvert jag ska öppna i nödsituationer eller på julafton om jag inte träffar på någon innan dess. Det var trevligt att ha alla samlade och gud vad jag kommer sakna dom allihopa!


Norrköping.

Kom nyss hem från Norrköping och ligger i sängen och väntar på mamma, vi ska åka och handla mat tills imorgon då jag ska bjuda min släkt på lite mat innan jag åker. Dessa dagar har gått så super fort och det har hänt massor vet inte riktigt vart jag ska börja! I fredags bjöd jag iaf på tårta på jobbet och så har jag sagt hejdå till alla dom där, kommer sakna dom massor. Igår hade jag sönder min dator så nu har jag lite panik över att dom inte hinner fixa den tills imorgon, får hoppas på det bästa. Idag i Norrköping köpte jag lite kläder jag ska ha på mig den långa resan till USA och så köpte jag presenter till flickorna, hoppas att dom blir glada för dom jag vet att jag skulle bli det om jag var sju år!


Ambassaden.

Sitter på tåget på väg hem från Stockholm. Har vart på ambassaden och fixat mitt visum och det gick riktigt bra men det var segt och kallt att stå och vänta utanför kl 8.30 på morgonen och där man fick vänta en och en halv timme tills man fick komma in. Sen när man väl var inne fick man vänta en timma till. Efter träffade jag Marika och vi gick och åt lunch var super trevligt och skönt att ha någon att prata med som ska göra samma sak som en själv.


Två veckor.

Idag är det två veckor kvar tills jag sätter mig på planet till USA. Sitter just nu och pratar med Lovisa som redan är där, skönt att hon redan gjort allt som jag ska göra så jag inte gör fel. Imorgon ska jag på hälsoundersökning och på onsdag ska jag till ambassaden. Efter ska jag möta en tjej som heter Marika vi ska äta lunch tillsammans och med henne och en tjej till som heter Matilda kommer jag flyga till USA med ska bli kul att träffas lite innan man åker.




USA

Idag är det 27 dagar kvar tills jag sätter min fot i New York, där jag ska spendera 4 dagar på au pair skolan. Efter det väntar en sju timmar lång flygtur till Los Angeles där jag ska bo i ett år. Kan inte riktigt fatta det! men det kommer nog när jag väl är där. Hade tänkt att skriva om hela min resa här så mina vänner och familj får se vad jag har för mig. Just nu fixar jag med alla ambassad frågar man ska svara på. Hoppas att jag inte svarar fel så jag inte kommer in i landet!

Elin