Medicin.

Jaha då har man gått och blivit sjuk, har feber och näsan rinner som tusan! Det är i dessa stunder man vill vara hemma hos sin mor så hon kan ta hand om en men nu får man klara sig själv. Köpte lite medicin igår så hoppas på att bli frisk snart, känns lite sådär när man inte vet vad det innehåller så jag frågade Karey innan jag köpte så jag vet vad som jag inte kan dö av. Haha! Det som är skönt med att inte känna sig tvungen att göra något är att man har tid att tänka på vad man vill göra efter det här och på sin resemånad. Vet att det blir Hawaii iallafall men jag vill åka till Miami med och så måste jag ta en sista tur till New york och se det jag inte fick se förra gången jag va där.
Dagarna går så fort här har bara fem arbetsmånader kvar och i början av augusti åker jag till Hawaii med familjen och i slutet kommer min mamma, mats, mormor och min moster hit ska bli så kul att få visa dom hur mitt liv här i L.A är. Och i september kommer nog min kära bror hit! har mycket kul att se fram emot.


Eclipse.

Idag har jag sett mitt första solar eclipse i real life! Tror jag iaf kan inte komma ihåg att jag har sett någon i sverige, det var riktigt coolt och för er som inte vet vad det är så är det när månen lägger sig framför solen mitt på dagen.
Hela den här veckan har vart lite konstig den har gått rikitgt fort fast den har vart lite små tråkig. Va på baseball i fredags med min nya aupair grupp som jag fått för att vi ska flytta, och träffade två tyska tjejer som va roliga men dom åker hem om 4 veckor så typiskt! Och igår bakade jag en tårta för att jag hade så tråkigt, haha men den blev riktigt cool.
Idag frågade min hostmamma mig om jag ville stanna här ett år till, vet inte riktigt vad man ska säga.. Jag älskar barnen och familjen men jag är så trött på själva aupair livet jag vill kunna göra vad jag vill och inte behöva tänka på någon annan. Kunna ställa mig och laga mat klockan elva på kvällen om jag skulle vilja det och det är så mycket andra saker man inte kan göra som man kan göra hemma.


Prata med lovisa och vi hade tydligen en i januari förra året men jag tror att jag missa den.


The Dodgers vann! Fatta nästan ingenting fast gymnastiklektionerna på duve hjälpte faktiskt lite.


Min snygga tårta! Finely fyller 8 nu i juni så då vill hon att gör en likadan till henne.

Jennifer Aniston.

Såg Jennifer förra veckan när jag och Ryder satt på ett smoothe ställe i west hollywood!


Los Angeles

Liver rullar på här i Los Angeles, det blir varmare för varje dag som går och vi närmar oss sommaren. Min hostfamilj har köpt ett nytt hus som ligger närmare tjejrnas skola så det ska bli riktigt skönt och så kommer jag bo närmare Matilda.

Bjuder på lite bilder när jag hälsa på jamie på hennes jobb.





Detta är dr phils drive ;) haha han har övervaknings kameror runt den så ingen ska sätta sig i den så sjukt töntigt.

RSS 2.0