Update.

Vart så sjukt seg på att skriva men tänkte göra en liten update. Nu i helgen var jag på en weekend kurs här i L.A som handla om massa bra saker att lära sig till framtiden som typ hur man investerar sina pengar, vilket jobb som passar just dig och hur man lättast löser en konflikt och massa mer. Kursen var på ett hotell så vi spenderade natten där, var så sjukt skönt att ha ett eget rum med dubbel säng och en fet tv.
Idag har det vart riktigt kallt ute men jag hoppas att det blir varmare dagarna som kommer för på lördag kommer Lovisa och Anna hit så då ska vi hitta på något skoj. Och den 10 Mars kommer min Far och Ylwa hit ska bli så roligt! Saknar min familj så mycket så ska bli skönt att träffa en liten del av den iaf. Nu ska jag sova tänkte åka till gymmet ganska tidigt imorgon så jag hinner göra mer saker innan jag ska hämta flickorna.


Filminspelning.

Idag när jag vakna var jag så sjukt trött, men efter lite snack med pappa och ylwa på skype blev det bättre. Har vart på en filminspeling idag för att Finley ska spela en liten tjej och gud vad man får vänta, inte riktigt min grej men riktigt coolt att se hur det går till på riktigt. Och nu kanske jag fått en liten idé om vad jag ska jobba med i framtiden. Just nu ligger jag och Ryder i min säng och kollade nyss på sylisterna inte för att hon förstod med hon tyckte att det var kul. Ska springa ner nu och fixa lite mat eller om jag åker och köper något till mig efter Andrea har hämtat Ryder.


Ledig.

Idag har jag vart ledig för barnen är med Andrea i santa barbara, så har bara suttit och skrivit på min läxa som jag ska lämna in imorgon. Ska skriva om hela mitt liv typ inte det svåraste kanske men det är jobbigt för det finns roligare saker att göra. Ikväll ska jag träffa josefin, och vi ska äta på cheesecake factory och så blir det nog lite shopping innan. Nej nu måste jag börja fixa mig om jag ska hinna dit i tid.


Rumpa.

Idag har jag bara suttit på min röv hela dan! Det började med att jag åkte till santa monica klockan åtta för att jag hade tid hos frisören klockan nio, men jag räkna lite fel på tiden och att det var morgontrafik så jag kom dit 9.30. Men tjejen jag hade var så trevlig och snäll så det gjorde inget. Var iallafall på salongen i fyra timmar, sen till skolan för att hämta Ryder och sen göra något roligt med henne. Men hon var inte på humör för det så vi satt i bilen och läste alla hennes valentin's day kort. Fattar inte att alla på hela skolan ska göra ett till var och en i deras klass på sin fritid, Finley har liksom 30 barn i sin klass det är många kort att göra! Vid fem åkte vi och hämta Finley i beverly hills där hon hade sin playdate och sen hem igen. Åkte förbi beverly hilton två gånger idag och det var massor av folk som la fina blommor där för att hedra whitney houston, tycker att det är lite sjukt att jag bor 45 minuteer ifrån där hon dog. Nej nu ska jag hoppa i säng godnatt.


Blir inte dom bästa bilderna när man kör samtidigt.

Weekend.

Helgen har vart riktigt skön och sjukt rolig. I fredags kom josefin hit och vi gjorde tårtor med fondant blommor på, och jag har nog aldrig skrattat så mycket sen jag kom hit som jag gjorde då. Och i lördags var jag i köpcentrumet och köpte lite små saker, som ett par skor från Toms och en parfym från Viktor & Rolf. Och idag har jag bakat ännu en tårta med flickorna, för deras mamma Andrea fick ett pris för bästa producent på Sundance festivalen så då hade Jamie fixat med en fest här hemma för henne. På tisdag ska jag klippa mig och färga mitt hår, har funderingar på att göra det riktigt ljust inte blond utan ljusbrun. Nu ska jag kolla på en film och sen sova. Bye!


- Det fina med om man köper dessa skor är att företaget som gör skorna ger ett par skor till ett barn som behöver dom. " For every pair you purchase toms will give a pair of shoes to a child in need. One for one". Vem vill inte köpa ett par snygga skor när det är för en god sak?


- Denna doftar så sjukt gott, luktar som en riktig flowerbomb!


Moroccanoil.


Köpte dessa två idag, en vanlig moroccanoil olja och en hårinpackning. Ska testa dessa ikväll om dom är så bra som alla säger.

Update: Mitt hår älskade det här! Och det luktar så otroligt gott. Måste köpa shampoot och balsamet imorgon.

Helgen.

Denna helg har vart så händelserik! Det börjar med att våran nya hund rymmer men sen blir åter funnen, orkar inte gå in på mer detaljer om det. Pga detta så missa jag halva min dag i santa monica men jag åkte till Josefin runt fyra tiden och när jag kommer till santa monica svänger jag förbi Dermalogica för att köpa ny ansikts rengöring och ansikts kräm. Sen hängde vi hemma hos Josefin tills klockan sju då vi åkte till Wood ranch för att äta mat, den resturangen är så sjukt bra och världens godaste mat rekomenderas starkt! Vaknar upp på södags morgonen av att Josefin vill att jag ska gå upp. Skypar med August, Pappa, Ylwa, Mamma och Mats medans Josefin gör frukost till oss, (Inte med alla samtidigt). Vi äter världens godaste pannkakor med bannan och choklad i, efter det började vi gå ner mot beachen. Det var så skönt att ligga där nere i solen och bara ta det lugnt. Runt ett tiden går vi för att äta lunch och jag tog ceasarsallad, sen började vi den långa promenden hem till Josefin ingen där vi kollade på Super bowl. Och efter det åkte jag hem.






Santa monica.


Imorgon ska jag umgås med denna bruden, vi ska shoppa äta på någon rolig resturang och så ska jag sova där, på söndagen vill hon att vi ska vandra i bergen inte riktigt min grej men jag ska visa henne att jag klarar det! Ska vara i santa monica klockan 11 så måste sova nu. Bye

Bilder.


- Rayban bruden!


- Jag måste ju med få gunga lite!


- Småbrudarna påväg hem från skolan.

L'Occitane.


Ville bara tipsa lite snabbt om denna helt sjukt underbara handkräm. Den är bäst, kladdar inte och har en underbar vaniljdoft.

RSS 2.0