Coca Cola.

Den här dagen har vart så lång.. har rest hela dagen och vart så nära på att missa flyget från texas till L.A. Ligger i min säng nu och det är så skönt att vara hemma! Lägger in massa bilder från hela resan.




Min favorit häst med en glad gubbe på sidan.




En riktigt sjuk sak är att det finns en restaurang som ligger vid farmen där vi bodde och inne på toan såg jag denna snygging i spegeln! Haha nej då, men om ni ser tavlorna bakom mig så är det sånna torkade blommor och på lapparna brevid står det typ blommans namn och grejor. Ah tror ni inte det va på svenska eller?!



Sista dagen var vi på cola fabriken i atlanta där colan är uppfunnen.






Här åker alla colorna.. haha när man kollat klart så fick man ta en cola som va helt ny och färsk.
Det var riktigt roligt att gå runt och kolla i fabriken dom hade en 4-D film som man fick kolla på hur man ska göra för att få veta hemligheten med coca cola. Och så fick man se en massa olika cola reklamer från runt om i världen. I det sista rummet fick man smaka alla olika drycker som cocoa cola har i hela världen, värt ett besök om man är i atlanta.

Mina brudar på planet hem.

Atlanta.

Sitter ute på altanen vid vårat hus här i Atlanta och det är så sjukt fint! Visar massor av bilder sen när jag kommer hem på måndag. Finns massa djur här och allt är allmänt bra. Bara det att vara med tjejerna nästan hela dagarna och sova med dom är inte lika roligt nu som det var i fredags när vi kom hit, nej nu ska vi ta golfbilen och åka till poolen det är 33grader så man är dåligt varm.

Längesen.

När en kille säger till dig att det var ett tag sen du skrev på bloggen DÅ var det längesen! haha så sorry för det men vi har nyss flyttat så jag bor just nu hos min andra host mamma för att rummet jag ska bo i det nya huset är inte klart, så har vart lite mycket med allt.
 
Dagarna rullar på här borta och på fredag åker jag med tjejerna till atlanta för deras mamma jobbar där i en månad nu. Ska bli riktigt skönt att åka dit igen för att det känns lite som sverige fast det är tusen gånger varmare där än hemma.
Ska lägga mig i sängen nu och kolla på någon riktigt bra film, lovar att det inte blir lika långt mellan inläggen som nu!


RSS 2.0