Santa barbara.

Igår var jag med tjejerna i Santa barbara, va riktigt mysigt och grymt väder.
Vi kom dit vid fyra tiden och då gick vi runt vid stranden och sen ut på piren, efter det blev det middag på en resturang på piren.







Imorgon har jag bokat tid hos frisören, ska bli så skönt att klippa topparna och färga håret. Vet inte riktigt vilken färg jag ska välja men det blir något ljust iaf!

San francisco.

Imorgon klockan 11.50 går mitt plan till världens bästa lovisa och jag vet att vi kommer ha fyra grymma dagar! Började packa förut och insåg att det är kallare där än här, så jag får lite små panik över vad jag ska ta med mig. Men kör på både jeans och shorts. Idag är det 4 july här och dom har kört raketer i fyra timmar nu, haha måste va slut snart!

Igår fick jag min andra Glossy box och jag gillade den här riktigt mycket, älskar att man aldrig vet vad man ska få! Och för er som inte vad vad glossy box är så är det en box som kommer hem till dig i slutet av varje månad, och i boxen ligger det fem skönhets podukter i travelsize. Och det är super kul för då får man prova en massa produkter man kanske inte ens vet finns eller om det är något du vill köpa men är riktigt dyrt så får du prova det innan du köper den stora produkten.


I min juni box fanns:
- Mascara från Beautyaddicts.
- Hårinpackning från wella.
- Parfym från A Perfume organic.
- Firming Cremé från Kinerase.
- Bodybutter från Shea terra organics.
- Rakcremé från First aid beauty.

Har provat allt förutom mascaran och jag gillar allt förutom parfymen, för den luktar äckligt.
Glossy box finns även i sverige så gå in på Glossybox.se för att köpa boxen.

Cupcake.


RSS 2.0