Lovisa

Om en timme måste jag sätta mig i bilen för att hämta världens bästa Lovisa! Ska bli så kul att få fira nyår med henne. Idag har jag vart och fixat om mina naglar på ett annat ställe för dom förra sög, gjorde franskmanikyr med lite glitter nu till nyår. Sen åkte jag till köpcentrumet och köpte en klänning tills imorgon och ett par svarta pumps från Steve Madden. Åh jag vill att Lovisa ska vara här nu orkar inte vänta mer! Har inte träffat henne på tre månader. Ska försöka hitta på något kul så tiden går fortare.

Onsdag.

Idag har jag jobbat hela dagen, har vart riktigt kul vi har badat i poolen och spelat massa spel. Har fått två paket två dagar i rad nu från posten,det ena va från min mor där jag fick massa svenska tidningar, en bok och två filmer. Sen fick jag paket från världens bästa Malin, Och hon skickade julgodis som hon gjort själv och det var ju guld värt! Är så roligt när man får paket på posten älskar det. Har beställt ett skydd till min iPad, för det var slut när jag köpte den på Mac affären och jag ville ju ha det rosa och det skulle ju såklart vara slut när jag ska köpa det. På fredag kommer Lovisa hit och det ska bli så sjukt kul att träffa henne igen, måste visa henne allt L.A har att erbjuda.


Lycka kan köpas för pengar!


God jul.

Idag är det julafton och här i usa firar vi inget allt händer imorgon. Jag och josefin har legat vid poolen idag och vart och fixa våra naglar riktigt skönt och trevligt! Snart ska vi åka och äta pizza på obamas favorit pizzeria här i L.A.


Köttbullar.

Nu har jag gjort julköttbullar i nästan två timmar och lyssnat på Erik hassle, fattar inte att farmor orkar göra all julmat! Är faktiskt riktigt nöjd och jävligt goda blev dom med.



Tror nog att min farmor skulle vara riktigt stolt över mig om hon såg mig när jag gjorde dom!

Slöis dag.

Idag har jag bara slöat, har faktikst vart riktigt skönt. Det är snart julafton och det är nu man känner att man vill vara hemma och fira det med min älskade familj och släkt. Men jag vill fortfarande vara kvar här, är så svårt att förklara. Men här finns allt nytt och alla roliga saker jag vill göra och se, men hemma finns min underbara kloka mor och min beskydande och snälla far. Så om min familj vora här med mig skulle allt vara så mycket lättare. Men nu är jag snart 20 år och måste faktiskt klara av det här själv och jag vet att jag kommer att göra det bara jag vill.


Julstrumpa.


Fick denna av min hostmamma Jamie blev så glad att jag nästan börja gråta!

Söndag.

Idag är det en vecka kvar till den amerikanska jul dagen. Och jag har två julklappar kvar var av en vet jag inte vad jag ska köpa får lite panik faktiskt, men det löser sig nog. Flickorna har jullov nu så då ska jag vara med dom hela dagarna och det kommer att bli mysigt! Kanske bakar något kul med dom.

Whitney port.

Idag när jag var med flickorna och deras farmor i the grove där vi kollade på bio och var inne på American doll girl affären, så såg jag Whitney port! Eller asså jag är typ 89% säker på att det var hon hon hade solglasögon och jag såg henne bara snabbt, annars var det någon som var jävligt lik henne. Nu måste jag springa ska åka hem till Josefin och sen ska vi ut och äta.


The Grove.

Igår träffade jag Josefin i the grove, är så jävla glad att Josefin har kommit hit så man har någon att vara med! Där åt vi på en resturang och sen kollade vi på new year's eve, och fyfan vad snygg Zac efron har blivit! Filmen var super bra och en riktig good feeling film. Hann springa in en snabbis på forever där jag hittade en stickad tröja, måste gå dit igen för jag hittade massa fint.


Paparazzi.

Fick skäll av lovisa att jag aldrig skriver här men det är så tråkigt att skriva när det inte händer något. Imorgon kommer en tjej från sverige hit till L.A hon ska bo i santa monica så då har jag någon att vara med på dagaran i alla fall! I onsdags när jag och flickorna skulle köpa fika som vi skulle ha med till parken, höll vi på att bli översprugna av en massa paparazzis. Det var helt galet dom följde efter ett tjejgäng har aldrig sett dom förut men det var tydligen några kändisar.


The muppets movie.

Har ju glömt att berätta att vi var på The muppets movie förra veckan och den var helt underbar, älskade den!
Och vi var på El Capitan theater där dom spelar in själva filmen utanför iaf. Var rikitgt kul för när man kom in i biosalongen satt det en man uppe på senen och spelade piano sen så försvann han ner i golvet. Och då kom det en host in som börja sjunga jusånger och sen kom miss piggy och Cermet in och börja sjunga med honom och då sjöng dom om att dom ville få snö till L.A och då börja det snöa inne i salongen. Helt galet! Ni måste se den filmen sjukt rolig.





Kaos!

I onsdags hände det jag inte riktigt trodde att jag skulle få vara med om. Jag satt och prata med lovisa på skype vid elva tiden på kvällen när det började blåsa riktigt mycket ute, och fem minuter efter det går strömmen och jag sitter där själv i vårat stora hus helt livrädd. Men efter en minut var den tillbaka sen höll den på så hela kvällen men under natten bröts den helt, (och vi fick tillbaka den vid två tiden dan efter). Min host mamma kom hem vid tolv tiden och berättade att vi kanske måste evakurears för att den starka vinden har gjort så att träd har fallit över elkablarna som är i luften, och gjort så det börja brinna. Så då var det bara att packa en lite väska med nödvändiga saker och försöka sova. Va ju inte direkt det lättaste. På morgonen var det fortfarnade ganska blåsigt fast vårat hus hade klarat sig riktigt bra, det var bara två utav våra träd som har fallit men det kommer några killar hit idag och ska ta bort dom. Men det var riktigt jävla läskigt när man sitter på sitt rum med fem fönster som låter som att dom ska blåsa in när som helst. Men som tur är har vi klarat oss riktigt bra!

Hitta en nyhetsrapportering om stormen här:
http://usnews.msnbc.msn.com/_news/2011/12/02/9167013-violent-wind-storm-leaves-path-of-destruction

Update: Staden Pasadena som dom pratar om bor vi tio minuter ifrån.


RSS 2.0