6 Månader.

Idag har jag vart i USA i 6 månader så sjukt att tiden går så fort. Har vart med Matilda idag vi har legat vid poolen och solat sen har vi kollat på The lucky one, va inte den bästa film jag sett men zac är jävligt snygg och jag saknade august massor när jag såd den. Skrev ju i förra inlägget att jag skulle visa massa bilder från coachella men jag min klant glömde kameran så bjuder på två mobil bilder.




Coachella.

Idag är det dax att åka till Palm springs och coachella. För er som inte vet så är det en stor festival är i usa och dom som kommer i år är miike snow, david guetta, snoop dogg,avicii och många fler. Min hostfamilj åker dit varje år och då bjuder dom med au pairerna, vi ska bo på ett hotell där alla banden bor så ska hänga mycket vid poolen så man kan fixa in sig på lite efterfester ;)
Ska försöka att ta massa bilder!

Skitdag.

Idag har det vart en riktig skitdag. Det har regnat massor och jag saknar mina vänner, familj och August massor. Alla tänker att jag lever livet här borta men det tar så mycket på en att inte får vara med dom man älskar. Har vart ute och gått en timma idag för att rensa tankarna lite, och inte bara sitta här hemma. Har inte jobbat något alls idag så vet inte riktigt vad man ska hitta på alla bor så lång ifrån mig. Nej får börja kolla på resor till min sista månad här i USA.


Atlanta

Förlåt att jag vart lite seg men har hänt så mycket på senaste så nu kommer ett långt inlägg om atlanta.

Jag åkte som sagt till Atlanta med små budarna för att hälsa på deras mamma som spelar in en serie där. Var sjukt nervös över att flya själv med en sjuåring och en fyraåring, men det gick riktigt bra och dom skötte sig.
Vi bodde nära en gård med massa djur och det kändes lite som sverige så det var så skönt! Det vi gjorde där var att mysa med alla djuren, fiska, bada i poolen, hängde runt på inspelningen av drop dead diva och kollade på mirror mirror. Riktigt bra film!


-Ryder.

-Åsna.

-Finley matar djuren.

-Ryder.

- Mina brudar.

-Oreo.





Sista dagen vi var på inspelningen så fråga min hostmamma om jag inte ville vara statist när dom spela in en scen och vem vill inte det så jag fick sitta och kolla när några spelade en basketmatch ska bli coolt sen att se sig själv sen.


RSS 2.0