Skitdag.

Idag har det vart en riktig skitdag. Det har regnat massor och jag saknar mina vänner, familj och August massor. Alla tänker att jag lever livet här borta men det tar så mycket på en att inte får vara med dom man älskar. Har vart ute och gått en timma idag för att rensa tankarna lite, och inte bara sitta här hemma. Har inte jobbat något alls idag så vet inte riktigt vad man ska hitta på alla bor så lång ifrån mig. Nej får börja kolla på resor till min sista månad här i USA.


Kommentarer
Postat av: Dahlström

Klart att du saknar dina nära och kära. Jag tror att dom är jätte stolta över dig klart vi saknar dig med. Tror du kommer ha nytta av din tid där borta i hela ditt liv. Bara att njuta så mycket du kan av allt där.

2012-04-12 @ 07:16:18
Postat av: Andrea

Det kommer manga sana dagar ocksa, riktigt jobbigt. Men man far rensa tankarna och ta sig igenom det! Nasta dag blir battre och da kanns det ljust igen :) Tiden har gatt sa jakla fort, du har ju redan varit dar halva tiden nu! Galet. Jag borjade kanna valdig hemlangtan runt 8 manader. Men da kom mina foraldrar och halsade pa, sa da blev det bra igen :) Din pappa har kommit, men ska din mamma ocksa komma? Halsa ungarna <3 Och hoppas idag blir battre!

2012-04-14 @ 15:08:34
URL: http://thegreenspot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0